sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Încrederea,mama tuturor celor bune

Ați simțit vreodată ca ceva s-a sfărâmat înăuntrul vostru?Ca încrederea în cineva a pierit o data cu o mica greșeală,pentru alții nesemnificativa,dar care pe voi va dărâmat fizic și psihic?Atunci când toată încrederea voastră,clădita în ani, și-a luat zborul în doar câteva cuvinte spuse de cineva?
Încrederea este cel mai de preț lucru...poate pentru unii,a conta pe cineva este floare la ureche,fără greșeli,doar cu prietenii la nesfârșit și secrete împărtășite fără suflete grele și fără a simții nicio remușcare în urma acestor fapte.
Fără încredere,nu exista prietenie,nu exista iubire...nu exista nimic...Fără încredere o persoana este pentru mine....Cine este?
Un necunoscut,o vânzătoare de la magazinul blocului,dentistul la care merg de 3 săptămâni,o colege care și-a luat talpasita la fel de repede pe cat a venit?
nu prea cred ca am gânduri foarte limpezi în acest moment....dar știu ca fără încredere...ești un solitar,care nu va avea niciodată încredere în cineva...iar,un om care nu oferă încredere,nu merita nici măcar un "Buna" spus din politețe. 
Oferiți încredere ca și ceilalți sa va ofere!Nu înșelați și nu răscoliti amintiri,dând dovada de încredere,înjunghiind pe la spate.Fiti niște prieteni adevărați!"
#incredere #nebuniedeseara

Teo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu